- Pişirdiğiniz kek kalıbından çıkmıyor ise, kabın altına ıslak bir bez yayarak biraz bekletin. Bir kaç dakika sonra tekrar ters çevirdiğinizde kolayca kalıbından ayrıldığını göreceksiniz :)
- Fırınınıza sinmiş kötü yemek kokuları için; yemek yapmadan önce fırınınızın ortasına yarısı sirke yarısı su ile doldurulmuş bir tava koyun. Fırınınızı birkaç dakika için ısıtın daha sonra soğumaya bırakın. Kötü kokuların yok olduğunu göreceksiniz...
- Buzdolabınız bozuldu, ya da artık boş yer yok. Temiz bir kovayı musluk suyu ile doldurun. içine bir çorba kaşığı sofra tuzu atın. Şişeleri daldırın, yeterince soğuyacaklardır. :)
12 Kasım 2012 Pazartesi
Püf Noktaları
Etiketler:
açma börek,
altın günleri,
börek,
ev yapımı,
ev yemekleri,
havuçlu kek,
kek,
kıymalı börek,
kurabiye,
misbakery,
peynirli rulo börek,
püf noktaları,
tahinli kurabiye,
tatlı,
tiramisu,
unlu mamül
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder